Potrivit publicației americane Variety, care citează Philadelphia Inquirer, un tânăr s-a stins din viață după ce a căzut de la o înălțime de 12 metri, în gol, la concertul artistului The Weeknd care a avut loc săptămâna trecută.

Citeste si: Carmen Tănase îi dă replica lui George Buhnici: „Pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice!”

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, a cărei identitate nu a fost făcută publică, stătea pe o şină de scară rulantă în momentul în care a avut loc incidentul tragic.

Un bărbat a decedat la finalul unui concert The Weeknd din Philadelphia SUA

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a suferit un traumatism cranian sever, a fost transportat de urgență la spitalul Universităţii Thomas Jefferson, acolo unde s-a stins din viață la puţin timp după miezul nopţii. Incidentul tragic a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 22:50, notează  news.ro. Oamenii legii sunt de părere că a fost doar un accident, cu toate că o anchetă se află în desfăşurare, conform unui post local al CBS. Un reprezentant al stadionului a precizat că prăbuşirea tragică a bărbatului de 32 de ani a avut loc la scurt timp după încheierea concertului, în momentul în care spectatorii au început să părăsească arena.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Așa arată fiul Mădălinei Manole la 12 ani de la moartea mamei sale. Imagini inedite cu Petru Mircea Jr.

Concertul din Philadelphia a fost prima reprezentație din noul turneu "After Hours til Dawn” al artistului The Weeknd, care a avut loc după anularea concertului programat la Toronto pe data de 8 iulie. Artistul de origine canadiană îşi promovează ultimele două albume, "After Hours" (2020) şi "Dawn FM" (2022). Datele de concert planificate între lansările acestor două discuri au fost amânate din cauza pandemiei.  

Citeste si: O tânără a devenit virală pe TikTok după ce le-a arătat oamenilor viața sa de lux. Ea cheltuie 50.000 de dolari pe zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si