Pasionații muzicii, în special, cei care îi iubesc chitara, precum și sute de copii au cântat simultan în cel mai mare concert folk desfășurat vreodată în centrul Clujului.

Citește și: VIDEO| Elton John se retrage din muzică. Mesajul transmis la ultimul concert memorabil

„Fac chitară de 2 ani și îmi place pentru că mi se pare o pasiune frumoasă.

Mă simt liber în timp ce când la chitară.”

„Prima oară când am ajuns la școală, profesoara mea cânta la chitară și mi-a plăcut foarte tare și am vrut să încerc și eu.”

400 de copii au cântat muzică folk

Peste 400 de tineri au participat la evenimentul denumit generic „Pune mâna pe chitară”. Muzicieni din toată țara au venit în Transilvania special pentru acest eveniment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

lie Manole, organizator: „Au venit din cel puțin 10 orașe din țară și au anunțat prezența.

Au venit și din Suceava, Victoria, București, Făgăraș, Craiova. Au venit grupuri mari cu autocarele. Am avut surpriza să vină un autocar de 50 de copii doar de la Craiova. Este extraordinar fiindcă în fiecare an ne urmăresc unde ajungem cu evenimentul nostru, ei sunt alături de noi.”

Micii chitariști au fost coordonați de pe scenă de către artiști consacrați.

Mircea Baniciu: „E foarte interesant pentru pentru ceea ce se întâmplă la ora asta cu puștii noștri și e mai mișto să pună mâna pe chitară decât pe laptop.”

Pe lângă concertul din Piața Unirii, pe tot parcursul zilei, grupului de chitariști au susținut scurte recitaluri stradale în Cluj-Napoca. Evenimentul a ajuns la a II-a ediție și este dedicat tuturor pasionaților de chitară și de muzică folk rock indiferent dacă știu sau nu să cânte la acest instrument.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si