Concertul The Killers de la Marea Neagră a avut parte de momente de huiduieli și înjurături, după ce trupa a făcut greșeala de a invita un fan rus pe scenă. 

Citește și: VIDEO- Distracție maximă la Festivalul de pe Dunăre. La Calafat, probele au avut premii impresionante, iar plimbările cu barca au atras participanții

Trupa americană și-a cerut scuze după ce a pătruns în ape tulburi din punct de vedere geopolitic în timpul concertului de marți seara din Georgia, fosta țară sovietică.

Nimeni nu le-a spus celor de la The Killers că Rusia nu este subiectul cel mai popular în Georgia vecină în acest moment, scrie NBC News.

The Killers, concert cu peripeții la Marea Neagră

Trupa de rock și-a cerut scuze după ce a invitat pe scenă un fan rus și cântăreții au fost huiduiți copios de public.

Videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare îl arată pe solistul trupei, Brandon Flowers, întrebând publicul dacă ar putea aduce pe scenă un fan toboșar, care este rus.

Citește și: Madonna, înapoi pe marile scene ale lumii! Artista se întoarce după o pauză din cauza problemelor de sănătate. Când va relua turneul european?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În videoclipuri, se pare că solistul interpretează zumzetul inițial al mulțimii ca fiind un acord, dar publicul începe apoi să huiduie și să fluiere și mai tare.

Unele videoclipuri arată, de asemenea, un grup de oameni care strigă: „F*** Rusia”.

Solistul de la The Killers se apără spunând că își vede fanii drept „frații și surorile” sale, ceea ce nu a fost, de asemenea, apreciat de mulțime.

Într-o postare pe Facebook în urma spectacolului din orașul Ozurgeti de la Marea Neagră, trupa a spus că nu a fost niciodată în intenția să jignească pe cineva.

Brandon Flowers, solistul The Killers, concert la Marea Neagră

Brandon Flowers, solistul The Killers, concert la Marea Neagră

Mesaj de scuze transmis de The Killlers

Mesajul de scuze transmis de The Killers: "Oameni buni ai Georgiei, nu a fost niciodată intenția noastră să jignim pe nimeni! Avem o tradiție de lungă durată de a invita oamenii să cânte la tobe și se pare că răspunsul inițial al mulțimii a indicat că publicul e de acord cu

participarea unei persoane pe scenă cu noi. Recunoaștem că un comentariu, menit să sugereze că toți fanii The Killers sunt „frați și surori”, ar putea fi interpretat greșit. Nu am vrut să supărăm pe nimeni și ne cerem scuze. Suntem alături de voi și sperăm să ne întoarcem curând", s-au scuzat cei de la The Killers. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Reacția georgienilor la adresa rușilor a fost agresivă și pe rețelele de socializare.

Fanii formației din fostul stat sovietic au reacționat vehement la ideea că "georgienii și rușii sunt frați".

Brandon Flowers, solistul The Killers, concert la Marea Neagră

The Killers, concert la Marea Neagră

Brandon Flowers, solistul The Killers, concert la Marea Neagră

Brandon Flowers, solistul The Killers, concert la Marea Neagră

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si