Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19 i-a uimit pe concurenți. Daiana de la „Puterea Dragostei”, alături de Ella și Andreea Pirui au plecat la cumpărături în mall. Fetele nu erau echipate corespunzător pentru a preveni infectarea cu coronavirus, însă erau „cu chef de viață și puse pe voie bună”.

daiana ella pirui

Citeste si: Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” a scos la iveală înregistrări dintre Andy Adetu și Cătălin: „Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!”

Citeste si: Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, ipostază jenantă. Vezi cum a fost surprinsă concurenta

Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19: „Noi suntem cu chef de viață și puse pe voie bună...”

Buna dimineata dragilor 😘
Ce faceți voi?
Eu am iesit cu fetele prin putinele magazine deschise 🙈🙈🙈
Noi suntem cu chef de viata si puse pe voie buna...
Va pupacesc si va multumesc din inimă pentru toate cuvintele frumoase” a scris Daiana Marcu alături de filmulețele postate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cele trei concurente, ale emisiunii difuzate pe Kanal D, erau îmbrăcate lejer și aveau un accesoriu de nelipsit: ochelarii de soare. Daiana de la „Puterea Dragostei”, Ella și Andreea Pirui s-au filmat în magazin în timp ce se unduiau pe piese consacrate.

Fetele erau binedispuse așa că au început să fredoneze versurile melodiilor.

daiana ella pirui

daiana ella pirui

Citeste si: Nelson Mondialu a făcut testul pentru afla dacă este infectat cu virusul covid-19. Rezultatul este oficial

În prezent, Daiana trece printr-o despărțire alături de Gabriel de la „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui formează un cuplu cu Marius, iar Ella se luptă cu Andreea Oprică pentru inima lui Andy Adetu.

daiana ella pirui

Citeste si: Jador rupe tacerea! Mesajul pentru "bombardierii" din casa "Puterea dragostei!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si