În ediția de azi a emisiunii ” Casa Iubirii”, concurenții vor putea vedea imaginile de la date-ul Mihaelei cu Robert.

Mihaela și Robert s-au sărutat pasional

Deși au mai avut parte de un date, iar lucrurile nu au ieșit așa cum cei doi se așteptau, iar Robert a spus că nu vrea ceva mai mult cu Mihaela, acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

Citește și: O nouă concurentă a pășit în ”Casa Iubirii”. Ce legătură există între ea și George

Cei doi au avut parte de o cină romantică, unde s-au lăsat duși de val, ba chiar s-au sărutat pasional. Concurenților nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile și au început să aplaude.

„Doamne Dumnezeule! A fost un date foarte frumos! Va spun cât se poate de sincer și îmi doresc enorm că această cunoaștere să va ducă spre un cuplu!”, spune Andreea Mantea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Robert și Mihaela, detalii fierbinți de la date: ”M-ai obosit maxim”

Singurul ce nu a părut impresionat de date-ul celor doi a fost Radu, care nu a avut vreo reacție din cauza neînțelegerilor sale cu Robert.

O nouă concurentă a pășit în ”Casa Iubirii”. Ce legătură există între ea și George

Ambra este noua concurentă din ”Casa Iubirii”, iar frumusețea ei a stârnit deja reacții în casa băieților, dar și invidia fetelor.

Citește și: Bianca și Alexandru sunt la un pas de despărțire. Concurenta va da cărțile pe față

Ambra și George sunt amici, aceasta a dezvăluit faptul că au vorbit și știa că s-a înscris la emisiune.

Ambra s-a născut în Italia, însă ea și familia ei s-au întors în România, la Brașov. Concurenta are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Științe economice și Administrarea afacerilor. 

Citește și: Un nou concurent și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”: „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!”

„Sunt o fire empatică, empatizez foarte mult cu oamenii! Nu am văzut chiar toate episoadele dar mi-a mai povestit mama, care e fan numărul unu!(...) Nu pot să zic că am un top trei, însă mi-a atras atenția, Marinel, Laurențiu, Ionuț, îmi place foarte mult cum gândești și Patrick, dar e chestia cu Nona!”,  a spus Ambra, potrivit kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si