Close sidebar
Close sidebar

Concurenții din Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian

După ce a participat la Detectorul de minciuni, a reieșit că adevărul a fost spus în totalitate de către Cristian.

Diana Puiu,

Concurenții din Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ștefania și Cristian au primit câte un set de întrebări care au făcut patru întrebări care au făcut referire la evenimentele petrecute în zilele în care cei doi s-u întâlnit.

Citeste si: Bianca, dezamăgită de Adrian:„M-a făcut să dau pași înapoi acum”

La cele 4 întrebări primite, Ștefania a răspuns ferm: „Le-ai mințit pe fete că pleci la Giurgiu?”, „ Ai pierdut trenul în mod intenționat?”, „ Ai avut relații intime cu Cristian?” și „Tu și Cristian v-ați întors în mașini separate de la mare?”, de unde a rezultat că aceasta a spus adevărul.

Citeste si: Care poate fi motivul pentru care Larisa de la Casa Iubirii s-ar putea despărți de Ionuț?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dar lucrurile nu au stat atât de simplu și în cazul lui Cristian. În urma testului poligraf a reieșit că acesta nu a spus adevărul 100% și prin urmare a fost descalificat din competiție, așa cum prevede regulamentul.
Citeste si: Iolanda face primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus fostă concurentă de la Casa Iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea îl vrea șters definitiv de pe corp: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Cu toate acestea, concurenții Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian, mai ales ținând cont de faptul că el și Ștefania au fost unul dintre cuplurile care au dat dovadă de iubire.

Citeste si: Iubire interzisă între Bianca și Adrian de la Casa Iubirii! De ce nu sunt cei doi potriviți unul pentru celălalt?

Radu a făcut o mărturisire care a emoționat întreaga casă. Acesta a spus că și-ar da și premiul numai ca prietenul său Cristian să nu plece. Dar cu toate acestea, se pare că nu a existat o altă variantă, iar Cristian a fost eliminat din Casa Iubirii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI