Ce răspuns a primit Alex Oianu din partea iubitei

Alex Oianu și-a luat inima în dinți, s-a așezat în genunchi, pe o plajă din România, și i-a cerut iubitei lui să-i fie soție. Tânăra șatenă nu a realizat ce i se întâmplă pe moment din cauza șocului, iar în final, a izbucnit în lacrimi de fericire. Bineînțeles, răspunsul a fost „Da”!

Cel care a imortalizat momentul a fost chiar unul dintre prietenii celor doi, care extrem de emoționați au asistat la frumosul eveniment din viața lui Alex și a iubitei lui.

Citeste si: "O ceri în căsătorie?" Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", pus în dificultate

Viitoarea soție a fostului concurent de la ”Puterea Dragostei” a publicat un filmuleț pe contul ei oficial de TikTok, în care a prezentat fanilor cum a decurs momentul cererii în căsătorie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cererea în căsătorie de pe plajă[Sursa foto: Captură YouTube]

Alex Oianu s-a iubit cu Bianca Comănici

Alex Oianu și Bianca Comănici au fost împreună pe durata șederii în casa de la „Puterea Dragostei”, unde au avut parte de un conflict.

Fără să fie de acord, Bianca Comănici a fost înregistrată în timp ce vorbea cu fostul ei iubit, care i-a făcut observație pentru că a consumat băuturi alcoolice.

Citeste si: Alexandru de la "Puterea Dragostei", într-o relație cu o brunetă misterioasă- FOTO

Bianca Comănici a dat explicații tuturor și a vrut imediat să lâmurească situația așa că ea a precizat următoarele:

„Băusem, eram la petrecerea de ziua Ralucăi. Cred că am băut vreo patru beri, eram în cameră, iar eu când beau mă simt bine. L-am sunat cu apel video pe Oianu.

El m-a înregistrat, fără să-mi spună. Este ilegal, nu are dreptul să mă înregistreze fără acordul meu. Nu mai țin minte exact ce am spus, a trecut ceva timp de atunci. Chiar dacă am spus prostii, nu mai țin minte. Orice om bea, orice om se poate îmbăta.

Dar vouă vi se pare normal să înregistrezi o persoană cu care ai o discuție privată și să o facă publică? Persoanele care au capacitatea să înțeleagă, o vor face! Eu asta sunt!”,  a mărturisit Bianca Comănici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si