Close sidebar
Close sidebar

Conferință națională cu participare internațională în cinstea Zilelor Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București

Conferința este organizată în contextul aniversării a 100 de ani de la înființarea spitalului, iar tema principală este: „Prevenție și abordare terapeutică - inovare și personalizare în sănătatea mintală. Protecția drepturilor omului în jurisprudența CEDO”.

Maria Stiuca,

Conferință națională cu participare internațională în cinstea Zilelor Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București va organiza în perioada 16-20 mai 2023, conferința națională cu participare internațională „Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”.

Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” sunt celebrate printr-o conferință națională cu participare internațională

Tema principală a conferinței a conferinței este: „Prevenție și abordare terapeutică- inovare și personalizare în sănătatea mintală. Protecția drepturilor omului în jurisprudența CEDO”.

Scopul manifestării este de a veni în sprijinul personalului medical implicat în domeniul sănătății mintale printr-un schimb de bune practici, dar și de a identifica cele mai bune soluții în vederea modificării legislației pentru evitarea unor posibile condamnări a României la

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Citește și: VIDEO- Mălina Mureșan, melodie pentru persoanele diagnosticate cu Alzheimer

Păstrând standardele înalte alde edițiilor trecute, conferința din 2023 va căpăta o altă față. Pacientul se află în continuare în centrul atenției noastre, dezbaterile științifice vor fi completate de noile informații din domeniu, de tehnologiile terapeutice moderne dar și de experiențele practice acumulate în perioada pandemică și după.

La eveniment vor participa autorități, instituții și specialiști din domeniul psihiatriei, psihoterapiei, neurologiei și a altor domenii interesate de sănătatea mintală și drepturile omului.

Citește și: Descoperire uluitoare despre oamenii cu ochi albaștri. "Această mutație genetică are un efect considerabil"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Formatul manifestării este cel obișnuit, inovativ cu workshop-uri la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” în perioada 16-17 mai 2023 și sesiunile plenare la Palatul Parlamentului- Senat în perioada 18-20 Mai 2023.

Anunțul managerului Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, dr.  Andrian Țîbîrnă

Dr. Andrian Țîbîrnă, managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București a lansat o invitație la eveniment:

Dragi colegi,

După perioada grea de pandemie și Covid19, ne vom reîntâlni în sălile de conferință în perioada  16 – 20 Mai 2023  pentru a sărbători prin știință 100 de ani de la înființarea celui mai mare spital din România Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” București.

Conferința de anul acesta are ca temă principală: Prevenție și abordare terapeutică – inovare și personalizare în sănătatea mintală. Protecția drepturilor omului în jurisprudența CEDO”.

Citește și: Doliu în lumea medicală. Un cunoscut medic a murit la coada pentru taxe și impozite

Păstrând standardele înalte ale edițiilor trecute, conferința din 2023 va căpăta o altă față. Pacientul se află în continuare în centrul atenției noastre, dezbaterile științifice vor fi completate de noile informații din domeniu, de tehnologiile terapeutice moderne dar și de experiențele practice acumulate în perioada pandemică și după.

Vor fi invitați la manifestare atât medici din domeniu cât și psihologi, psihoterapeuți, asistenți medicali și asistenți sociali, autorități, instituții și toți cei interesați de sănătatea mintală.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De un secol, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” coordonează progresul medical și științific în psihiatria românească la standarde moderne europene și internaționale.

Citește și: EXCLUSIV: Ce trebuie să facem pentru a avea o dantură perfectă: ”Un rol cheie in menținerea sănătății organismului nostru îl reprezintă igiena orală”

Formatul manifestării este cel obișnuit, inovativ cu workshop-uri la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” în perioada 16 – 17 Mai și sesiunile plenare la Palatul Parlamentului – Senat în perioada 18 – 20 Mai 2023.

Cu această ocazie vă mulțumim anticipat pentru prezența dumneavoastră activă și vă așteptăm să ne fiți alături la reîntâlnirea în format fizic a conferinței naționale Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie“Prof. Dr. Al. Obregia” București”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI