Mariana de la Exatlon este o femeie care, in ciuda zambetului afisat, ascunde multe drame, greutati, neimpliniri si suferinta. Sportiva care la varsta de 46 de ani a uimit o tara intreaga cu ambitia, psihicul si forta ei fizica, a plecat in Republica Dominicana, la inceputul lunii ianuarie, cu o durere crancena in suflet.

Citeste si: "M-ai dezamagit complet!" Alina si Mariana, pentru prima data fata in fata dupa ce au parasit EXATLON Romania! S-a folosit Alina de "prietena" sa pentru a ajunge cat mai departe in competitie?

Mama ei, care ii era confidenta si cea mai buna prietena, a murit, competitia difuzata la Kanal D fiind exact refugiul de care Mariana a avut nevoie dupa o asemenea tragedie. Marea ei povara emotionala este insa neputinta de a-i indeplini mamei ei ultima dorinta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Eu am ajuns in Republica Dominicana terminata de durere. Nu am aratat, dar eram la pamant! Mama a murit cu putin timp inainte sa plec la Exatlon. S-a stins in somn si deodata m-am trezit singura. Nu mai aveam pe cine sa sun in fiecare zi, cu cine sa ma sfatuiesc, parca disparuse o parte din mine. Concursul asta a fost un refugiu, un medicament.

Ma gandeam la probe, ma gandeam cum sa-mi incurajez echipa, mi-am tinut mintea ocupata cu altceva ca altfel ar fi fost cumplit. Dupa Exatlon, mi-am canalizat energia catre maratoane, sa nu am timp liber prea mult, sa ma gandesc la moartea mamei", ne-a povestit protagonista noastra, plangand.

" Nici macar nu am apucat sa-i indeplinesc ultima dorinta, aceea de a ma vedea in casa mea.

Mereu imi spunea sa fac ceva, sa nu ma mai chinui cu chirie, sa am si eu locuinta mea. Asta imi zicea de fiecare data cand vorbeam. Voia sa ma vada linistita, in casuta mea, dar uite ca nu s-a putut. Stau cu chirie, dar credeti-ma ca pana la urma o sa-mi cumpar o garsoniera. O sa muncesc pe branci si o sa reusesc. Ma gandesc la mama si imi da putere", ne-a marturisit femeia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si