Close sidebar
Close sidebar

Confesiunile dramatice ale Marianei Nenu! Nu i-a indeplinit mamei sale ultima dorinta: "A murit in somn, chiar inainte de Exatlon"

Mariana de la Exatlon traieste o drama de cand i-a murit mama. Cea care i-a dat viata s-a stins inainte sa-i fie indeplinita ultima dorinta.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariana de la Exatlon este o femeie care, in ciuda zambetului afisat, ascunde multe drame, greutati, neimpliniri si suferinta. Sportiva care la varsta de 46 de ani a uimit o tara intreaga cu ambitia, psihicul si forta ei fizica, a plecat in Republica Dominicana, la inceputul lunii ianuarie, cu o durere crancena in suflet.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mama ei, care ii era confidenta si cea mai buna prietena, a murit, competitia difuzata la Kanal D fiind exact refugiul de care Mariana a avut nevoie dupa o asemenea tragedie. Marea ei povara emotionala este insa neputinta de a-i indeplini mamei ei ultima dorinta.

" Eu am ajuns in Republica Dominicana terminata de durere. Nu am aratat, dar eram la pamant! Mama a murit cu putin timp inainte sa plec la Exatlon. S-a stins in somn si deodata m-am trezit singura. Nu mai aveam pe cine sa sun in fiecare zi, cu cine sa ma sfatuiesc, parca disparuse o parte din mine. Concursul asta a fost un refugiu, un medicament.

Ma gandeam la probe, ma gandeam cum sa-mi incurajez echipa, mi-am tinut mintea ocupata cu altceva ca altfel ar fi fost cumplit. Dupa Exatlon, mi-am canalizat energia catre maratoane, sa nu am timp liber prea mult, sa ma gandesc la moartea mamei", ne-a povestit protagonista noastra, plangand.

" Nici macar nu am apucat sa-i indeplinesc ultima dorinta, aceea de a ma vedea in casa mea.

Mereu imi spunea sa fac ceva, sa nu ma mai chinui cu chirie, sa am si eu locuinta mea. Asta imi zicea de fiecare data cand vorbeam. Voia sa ma vada linistita, in casuta mea, dar uite ca nu s-a putut. Stau cu chirie, dar credeti-ma ca pana la urma o sa-mi cumpar o garsoniera. O sa muncesc pe branci si o sa reusesc. Ma gandesc la mama si imi da putere", ne-a marturisit femeia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI