Radu s-a declarat deranjat de comportamentul lui Iacob din ultima perioadă. "Nu mai stau să vă înghit eu jignirile", a răbufnit Iacob, moment în care Radu i-a transmis ironic: "Bravo, Duțule! Sunt deranjat pentru că a început să adopte un cu totul alt caracter, și-a arătat adevărata față sau și-a ținut-o ascunsă până acum. A început să atace oamenii, să-i jignească", a spus Radu.

Citeste si: Imagini inedite cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” fără pic de machiaj. Cum arată bruneta

Radu i-a reproșat lui Iacob că a ajuns să facă exact ceea ce îi cerea lui să nu facă. După ce a făcut o fată să plângă, Iacob a continuat să o atace și în lipsa ei.

"Nu te-a jignit nimeni atunci când ai vorbit urât. La fel cum îmi reproșai și tu mie. A fost într-adevăr greșeala mea și ai vrut să mă corectezi. Ieri ai făcut om să plângă și ai continuat subiectul ăla și în lipsa ei. Astăzi ai venit și în continuat să vorbești, chiar dacă știi că femeia aia are probleme", i-a spus Radu în direct în emisiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Daiana Marcu, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, apariție extrem de sexy pe rețelele de socializare

Potrivit lui Radu, fetele l-au apreciat de la început pe Iacob că a știut să vorbească cu ele, iar acum a ajuns să le jignească pe fete ca Georgiana sau Geanina.

Citeste si: Informații uluitoare. Radu de la Puterea Dragostei are o iubită în România

Dezvăluiri uluitoare despre Radu 

Potrivit informațiilor apărute pe pagina de Instagram @viperele___vesele, Dragne Radu, concurentul din sezonul 3 și 4 al emisiunii Puterea Dragostei de pe KanalD, ar avea o iubită în România.

”Avem deosebita plăcere să v-o prezentăm, în sfârșit, pe Ramona, veșnica iubită de acasă a lui Răducu, cea care îl așteaptă mereu cu brațele deschise și rabdă cu stoicism teatrul pe care îl face el cu Adelina în casa Puterea Dragostei”, scrie sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si