O răfuială între mai multe persoane din Ambud, județul Satu Mare ar fi putut să se termine tragic! Seara trecută, aceștia au pornit un conflict, iar mai apoi o femeie în vârstă de 48 de ani și un bărbat de 49 de ani au fost răniți pe strada Paris, acolo unde se plimbau liniștiți.

Atacați topor Satu Mare

Imagine de la locul în care două persoane au fost atacate cu toporul.

[Sursa foto: Presa SM ]

Citește și: Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist cu maşina, arestat preventiv. Ce declarații au făcut fetele care erau în mașină cu el?

Cine sunt făptașii?

Ei au fost preluați de medicii ajunși la fața locului și duși la spital pentru îngrijiri medicale. Soțul a fost lovit în zona arcadei ochiului drept, iar soția lui a fost rănită pe partea dreaptă a feței.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unei altercații cu implicarea mai multor persoane, în localitatea Ambud. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 49 de ani și a unei femei de 48 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, au

transmis oamenii legii.

Atacați topor Satu Mare

Citește și: Ce au cerut cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia? Incredibil ce vor presupușii criminali de la petrecerea de la Padina

Imediat au pornit și cercetările, iar în cele din urmă polițiștii i-au descoperit pe făptași. Este vorba despre doi tineri de 21 și, respectiv 32 de ani, cel din urmă fiind deja reținut pentru 24 de ore.

Individul ar fi încercat să ascundă toporul și l-a aruncat într-un șanț. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Bărbat la spital, după o ceartă cu soția

Un alt incident şocant a avut loc vineri după-amiază, în comuna nemţeană Poiana Teiului. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital, după ce şi-a făcut mai multe răni cu un dispozitiv de asomare cu capse. Totul s-ar fi întâmplat după un conflict cu soția lui, individul fiind și sub influența băuturilor alcoolice. Acum, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si