Spectacolul naturii umane a continuat aseară, la “Insula de 1 milion”, reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D.

Tensiunile sunt tot mai mari în cele trei tabere, probele tot mai dificile, iar conflictele încep să ia locul entuziasmului inițial.

Cele mai disputate teme sunt acum conviețuirea în grup, stabilirea primelor reguli și resursele de hrană limitate.  În același timp, se leagă prietenii pe viață și se fac gesturi emoționante.

Aseară, Filip, concurentul asupra căruia plana pericolul eliminării, a mers în tabăra Vesticilor pentru a-i transmite Anei un mesaj emoționant, sportivul i-a promis tinerei luptătoare de kempo că îi va oferi sprijinul pentru a ajunge campioană mondială, chiar dacă va ieși din competiție.

Un moment plin de altruism a fost acela în care Ciprian i-a cedat brățara lui Filip, astfel că Filip a rămas în continuare în compeție, iar Ciprian a fost cel care a părăsit Insula de 1 milion.

Alexandra, câștigătoare aseară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tarzy, cel ales de ruletă să facă jocurile la finalul primei ediții a show-ului, a trimis aseară în arenă patru amazoane din tabăra Sudicilor: Sindy, Alexa, Adina și Alexandra.

Alese pe considerente sportive, acestea au avut de trecut proba domino-ului, una de echilibru motric, logică, stăpânire de sine.

O singură mișcare greșită, oricât de mică, un calcul eronat și concurentele erau nevoite să o ia de la capăt. După o luptă istovitoare, cu răsturnări de piese și de situații, Alexandra a reușit să câștige proba.

Sindy, Alexa și Alina au intrat automat la runda decisivă pentru a-și recupera brățările.  Runda Decisivă le-a dat mari bătăi de cap celor trei concurente.

Ele au avut sarcina de a cauta într-un perimetru cu nisip nucile de cocos îngropate, de a le sparge utilizând diverse instrumente (ciocan, macetă, toporișcă sau fierăstrău), ca apoi să pună lichidul din interiorul fructului într-un borcan.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adina a reușit prima să ducă proba la bun sfârșit, urmată îndeaproape de Sindy. Cele două și-au recuperat brățările. Alexa a pierdut proba decisivă.

Acesta este momentul în care pe Insulă se află  doi concurenți cu același număr de brățări la mână: Alexandra și Szilard au fiecare câte două brățări. În acest context, niciunul dintre ei nu mai are imunitate pentru următorul joc; imunitatea revine doar celui care are cel mai mare număr de brățări.

Alexa mai are o șansă pentru a rămâne în competiție: are la dispoziție 24 de ore pentru a-i convinge pe ceilalți concurenți să o păstreze în competiție.

Tot aseară, ruleta a decis cine va stabili strategia jocului din această seară; Andrei, poreclit Vikingul, va fi cel care va nominaliza concurenții pentru probele ediției de astăzi.

Aseară, în tabăra Sudicilor, tensiunea a atins cote alarmante. În Arenă s-au făcut acuzații grave. Angela, concurenta în vârstă de 60 de ani, a fost pusă la zid, acuzată de Elena și de Isabela că e manipulatoare. Angela s-a apărat spunând că nu este dorită în camp și că se încearcă eliminarea sa din tabără.

Cum vor decurge lucrurile în cele trei tabere, va fi sau nu salvată Alexa și pe cine va arunca Vikingul în luptă veți afla urmărind în această seară o nouă ediție plină de adrenalină și răsturnări de situație, la “Insula de 1 milion”, de la ora 20:00, la Kanal D! Reality show-ul este difuzat la Kanal D în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea de la 20:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si