Madalina Puscalau, realizatoare de emisiuni politice, s-a maritat in 2012 cu consilierul politic Alex Mazilu, inca cei doi s-au separat foarte repede, in 2014. In toamna acelui an, Madalina se implica deja intr-o ala relatie sentimentala, cu Emil Dobrovolschi, pilot TAROM, pe care il cunoscuse in timpul unei deplasari cu aeronava prezidentiala.

Madalina, alaturi de Alex Mazilu, fostul ei sot

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In vara lui 2016, Madalina si Emil s-au insurat, iar pe 1 septembrie, fosta prezentatoare tv mai bifa un reper important in viata sa, fiind numita consilier de stat la Administratia prezidentiala. Recent, Madalina si-a depus declaratia de avere, care contine un  detaliu surprinzator la rubrica de bunuri imobile. Astfel, ea a completat ca detine doua terenuri in Buftea, unul de 450 de metri patrati, celalalt de 500 de metri patrati, achizitionate in 2014, din care ea are o cota de 40%, iar fostul sot, Alex Mazilu, restul de 60%, ceea ce inseamna ca fostii soti nu au facut partajul, desi s-au despartit de 3 ani. Madalina mai are un apartament si o masina pe numele ei. In schimb, cu actualul sot, Emil Dobrovolschi, consiliera lui Klaus Iohannis nu are in comun nici un bun.

Madalina s-a maritat anul trecut cu pilotul Emil Dobrovolschi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si