Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde a fost în prim-plan zilele trecute. Într-o fotografie publicată de Cancan, Dana Rozalia Varga apare în spatele unei tarabe cu petarde și artificii. Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, și-a ajutat fiul să vândă, legal, articole pirotehnice. Dana Rozalia Varga, ex-consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, este fiica celebrului bulibașă Rudolf Varga, din Gilău (decedat anul trecut).

Ea vindea la tarabă petarde şi artificii.

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi proastă: ”S-a speculat”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

”Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a precizat Dana Varga.( vezi mesajul nimicitor pe care Dăncilă i l-a trimis lui Victor Ponta)

Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde. A fost eliberată din funcţie 

Presa a relatat, de-a lungul timpului, că Dana Rozalia Varga a muncit aproape întreaga viață la stat, fiind consilier cu rang înalt în diverse ministere. Ultima declaraţie de avere datează din 5 noiembrie 2019, când a fost eliberată din funcţia de consilier de stat, după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură. 

Din document reiese că Varga nu are pe numele său decât un singur bun, un Audi A5 luat în leasing în 2018. Tot în 2018, Varga a contractat trei credite, de 90.000 lei, 26.100 lei şi 8.900 lei. În total, 125.000 de lei (aproximativ 27.000 de euro). Varga a încasat, de la Guvern, un venit anual de 106.704 lei, adică 8.892 lei (aproximativ 1.900 euro) pe lună.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si