Viorica Dăncilă. „S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe.

Orice.

Citeste si: Viorica Dăncilă e în continuare șomeră: ”Am mai multe propuneri”

Viorica Dăncilă

”Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare”

Viorica Dăncilă. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”, a spus Viorica Dăncilă.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Viorica Dăncilă

Ce spune Dăncilă despre ceasul ei valoros

Ea a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000

de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Viorica Dăncilă. „Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă, conform digi24.ro.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în doliu. Cea mai apropiată persoană a fostului premier a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si