Close sidebar
Close sidebar

Consilierii lui Putin sunt "prea speriați" ca să-i spună cât de rău se descurcă armata Rusiei în Ucraina

Consilierii lui Vladimir Putin sunt „prea speriați” pentru a-i spune cât de rău se descurcă Rusia în Ucraina, potrivit informațiilor furnizate de oficiali ai serviciilor secrete americane.

Sorin Negru,

Consilierii de rang înalt ai lui Putin, prea înfricoșați ca să-i spună adevărul


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un oficial american a declarat miercuri că Vladimir Putin este „dezinformat” cu privire la pierderea controlului militar în Ucraina.

Citeste si: "Noua ordine mondială", anunțată de Rusia după discuțiile cu China și India

„Noi credem că Putin este dezinformat de consilierii săi despre cât de prost funcționează armata rusă și despre modul în care economia rusă este paralizată de sancțiuni", transmite un oficial american, care a completat: „consilierii săi de rang înalt sunt prea înfricoșați ca să-i spună adevărul”.

Tensiuni între Putin și Ministerul Apărării de la Moscova

Reprezentanții serviciilor de informații americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin este dezinformat de consilierii săi cu privire la performanța forțelor ruse în Ucraina, potrivit Global News,  care citează informații Associated Press.

Citeste si: Cariera lui Serghei Șoigu. Cum a ajuns un inginer constructor să fie Ministrul Rus al Apărării

Oficialul american, care a vorbit miercuri sub condiția anonimatului, a prezentat una dintre descoperirile serviciilor de informații de la Washington: Putin s-a simțit indus în eroare de armata rusă și acum există o tensiune puternică între el și înalți oficiali ai apărării de la Moscova.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Șoigu și adjunctul acestuia

[Sursa foto: Twitter]

Comunitatea de informații a ajuns la concluzia că Vladimir Putin nu știa că armata folosea recruți în Ucraina și că mulți dintre acești militari tineri au fost uciși în conflict.

Citeste si: Armata lui Vladimir Putin a mai pierdut un comandant de elită. Oficialii din Ucraina susțin că militarul s-ar fi sinucis

Potrivit sursei citate, Putin nu este pe deplin conștient nici de impactul în care economia rusă este afectată de sancțiunile economice impuse de SUA și aliați.

Dezvăluirile demonstrează o „ruptură în fluxul de informații corecte” către Putin și arată că oamenilor lui Putin „le este frică să-i spună adevărul”, a mai spus oficialul american.

Noua informație vine după ce Casa Albă și-a exprimat marți scepticismul cu privire la anunțul public al Rusiei că va opri operațiunile din apropierea Kievului, într-un efort de a crește încrederea în discuțiile în curs între oficialii ucraineni și ruși în Turcia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI