Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Citeste si: Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, urmând ca marţi sa aibă loc inmormântarea la Cimitirul Bellu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Testul care îți poate salva viața! Depistează cancerul cu cinci ani înainte de apariţia simptomelor

Citeste si: Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

"Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
În prezent sunt desfăşurate activităţi de căutare de către poliţişti din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.
La căutări participă şi jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si