Close sidebar
Close sidebar

Constantin Enceanu, dezvaluiri inedite din viata lui: "Am uitat pe banca, in parc, o geanta cu 80.000 de lei"

Cantaretul de muzica populara Constantin Enceanu a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate o intamplare de care isi va aminti toata viata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistul a vorbit despre casatoria lui cu Angela, cu care imparte necazurile si bucuriile de 32 de ani. Vorbind despre relatia lor, cei doi si-au amintit despre un episod surprinzator, petrecut la scurt timp dupa nunta lor.

„Dupa nunta noastra am plecat direct la Olanesti, cu totii banii stransi din dar, intr-o geanta. Tin minte ca ne-am oprit intr-un parc, Constantin a vrut sa mearga sa cumpere ceva, iar eu m-am dus dupa el si am lasat geanta pe banca. Nu a luat-o nimeni, pentru ca era o geanta micuta, de fas, pe care n-au bagat-o in seama”, a povestit Angela. Constantin a aruncat bomba: „Aveam in ea vreo 80.000 de lei!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Noi am facut doua nunti: cununia civila in 1985, la Filiasi, iar cununia religioasa anul urmator, in 1986, la Visina Noua, judetul Olt. Apoi am plecat la bai, la Olanesti, unde am patit povestea cu banii.

La vremea aceea, cu 80.000 de lei iti luai o Dacie si iti mai ramanea si ceva pe langa. Am avut mare noroc!”, a mai povestit artistul, potrivit click.ro.

Intrebat care e secretul unei iubiri de lunga durata, Constantin Enceanu a raspuns:  „Dragostea, respectul, copiii si nepotii”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI