Close sidebar
Close sidebar

Constructia metroului Drumul Taberei - Eroilor, amanata din nou! Va fi gata la finalul lui 2017!

Locuitorii sectorului 6 din zona Drumul Taberei au primit astazi o noua veste proasta din partea autoritatilor. Constructia magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei a fost amanata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Disconfortul creat de lucrari, dar si perioada pana cand linia noua de metrou va fi disponibila, vor mai continua sa le dea batai de cap locuitorilor din zona respectiva.

##CITAT47##

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Motivul pentru care s-au amanat lucrarile este unul de-a dreptul hilar: nu exista proceduri pentru refacerea spatiilor verzi si a iluminatului la suprafata dupa ce se inchide santierul. Cei de la Metrorex au declarat oficial ca abia acum se ocupa de aceste proceduri.

In momentul de fata mai trebuie sapati 220 de metri pe sub raul Dambovita pentru a conecta noua magistrala la actuala statie de metrou, iar aceste lucrari urmeaza sa fie gata in luna august.



Pana acum, magistrala Drumul Taberei- Eroilor a suferit patru amanari de la termenul initial care era programat in 2014.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI