El este americanul care a găsit secretul longevității. De fapt, totul se trage din familie, căci și părinții lui au trăit zeci de ani, urmând aceleași reguli de viață, același regim alimentar și același stil de a trăi. 

Tatăl său a murit la 86 de ani, iar mama sa la 90 de ani, în timp ce el încă se bucură de viață la cei 101 ani pe care îi are.

Citește și: Românii descoperă dieta mediteraneană

dieta mediteraneană

Mâncare

[Sursa foto: Freepik]

Se bucură de viață la 101 ani 

Vorbim de I. Roy Cohen, de profesiei CEO, care a povestit în presa străină cum a ajuns să fie unul dintre cei mai longevivi oameni. A găsit secretul vieții lungi și acum îl împărtășește cu toată lumea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și, conform spuselor sale, totul constă în gândire, adaptabilitate, ambiție și reguli. Iar una dintre reguli constă în a se simți bine, a face bine și a mânca bine.

”Ideea de pensionare anticipate este îngrozitoare pentru mine. Dacă vrei destul de mult, dacă simți că ceva nu este în regulă și ai nevoie de o schimbare, vei găsi o cale să reușești. Dacă locuiești cu alți oameni, nu poți fi solitar și egoist ca și cum ai fi singura persoană din familie.

Am fost precaut în ceea ce privește o relație”, a declarat bărbatul, notează insiderbusiness.

mancare

Mâncare

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cele mai sănătoase condimente: Aduc beneficii majore sănătăţii

Concret, I. Roy Cohen spune că mereu a urmat dieta  mediteraneană. Ceea ce constă în a evita alimentele procesate, carnea și sedentarismul. Consumă pește proaspăt, legume multe și de toate felurile și ulei de măsline, astfel că gustările sale constau într-o bucată de conopidă, un morcov și un ardei roșu, varză și salate.

De asemenea, americanul spune că de-a lungul vieții  l-a ajutat și modul său activ de a fi. Căci zi de zi face plimbări lungi în jurul casei și se hidratează foarte bine. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si