Forul fotbalistic, reprezentat de Răzvan Burleanu dorește o schimbare și anume ca românii să pot să consume liber alcool la meciuri. Federația Română de Fotbal încearcă de cinci ani să permită consumul de bere pe stadioanele din România, pentru a fi în rând cu cele europene.

Citeste si: Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an. Se anunță norocos pentru un sfert din zodii

Andrei Vochin a declarat că este un lucru total nepotrivit interzicerea comercializării acestei băuturi în incinta arenelor din țară. „Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere uşor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mănânce un sandviş, să mai stea de vorbă. La noi e regulă ca un la kilometru în jurul stadionului să vinzi băuturi de acest gen.” , a transmis oficialul FRF pentru Telekomsport.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

Consumul de bere pe stadioane va deveni o normalitate în România

Vochin a fost întrebat de FRF dacă a făcut un demers pentru a mișca lucrurile iar el a afirmat că de cinci ani încearcă, arată fanatik.ro: „ Avem inițiativa asta de cinci ani, tot încercăm, dar nici nu ştii unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”.

Consumul de bere pe stadioane va deveni o normalitate în România

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 turul 2. Anunțul făcut de Călin Popescu Tăriceanu

România funcționează după o altă lege, față de țările europene privind consumul de alcool pe stadioane. Mai exact, societățile comerciale precum baruri, terase și orice alte magazine în care se comercializează băuturi alcoolice sunt somate cu o zi înainte de competiții să nu servească sau să comercializeze băuturi alcoolice, înainte de meciuri precum și pe timpul desfășurării acestora, în caz contrar riscând sancțiuni de până la 1.500 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si