Nicoleta Mihalcea, jurnalist Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Italia este a 9-a țară membră care a luat această decizie

„Este o măsură de siguranță pe care o iau mai multe țări membre în Spațiul Schengen, acela de a reintroduce controale la granițele până mai astăzi libere din Spațiul Schengen și vor fi aceste controale reintroduse mai mult pe tradiționalele rute ale migranților în Europa.

O măsură luată după ce s-a demonstrat că atacatorul care a ucis 2 suporteri suedezi în atacul terorist de la Bruxelles de zilele trecute, intrase în Europa prin punctul de trecere de la lampedusa.  De asemenea, au fost făcute mai multe conexiuni la nivelul autorităților între aceste amenințări cu bombă și atacuri teroriste în Europa și valul de migranți sau mișcările lor între diverse țări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar astăzi la Strasbourg, în Franța a fost o amenințare cu bombă la un liceu. Tot în Franța, nu mai puțin de 8 aeroporturi au fost evacuate tot din măsuri de siguranță. Așadar, sunt măsuri excepționale luate de mai multe țări europene, care în aceste zile și-au crescut gradul de alertă teroristă.”, transmite Nicoleta Mihalcea, jurnalist Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si