Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Controale la granițele unor state din Schengen. Italia este a 9-a țară membră care a luat această decizie

Războiul din Orientul Mijlociu afectează întreaga lume. Sunt tensiuni în marile orașe europene, unde s-au înmulțit amenințările. De teama atentatelor, Italia reintroduce controale la granița cu Slovacia. Măsura intră în vigoare sâmbătă, 21 octombrie. Iar Italia este a 9-a țară care reactivează controalele la unele granițe.

Redactia Stirile Kanal D,

Controale la granițele unor state din Schengen. Italia este a 9-a țară membră care a luat această decizie

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicoleta Mihalcea, jurnalist Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Italia este a 9-a țară membră care a luat această decizie

„Este o măsură de siguranță pe care o iau mai multe țări membre în Spațiul Schengen, acela de a reintroduce controale la granițele până mai astăzi libere din Spațiul Schengen și vor fi aceste controale reintroduse mai mult pe tradiționalele rute ale migranților în Europa.

O măsură luată după ce s-a demonstrat că atacatorul care a ucis 2 suporteri suedezi în atacul terorist de la Bruxelles de zilele trecute, intrase în Europa prin punctul de trecere de la lampedusa.  De asemenea, au fost făcute mai multe conexiuni la nivelul autorităților între aceste amenințări cu bombă și atacuri teroriste în Europa și valul de migranți sau mișcările lor între diverse țări.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chiar astăzi la Strasbourg, în Franța a fost o amenințare cu bombă la un liceu. Tot în Franța, nu mai puțin de 8 aeroporturi au fost evacuate tot din măsuri de siguranță. Așadar, sunt măsuri excepționale luate de mai multe țări europene, care în aceste zile și-au crescut gradul de alertă teroristă.”, transmite Nicoleta Mihalcea, jurnalist Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI