Close sidebar
Close sidebar

Controlor RATB, injunghiat in statia de tramvai. Motivul pentru care un calator a recurs la asemenea gest!

Suparat pentru ca a fost prins fara bilet, un calator a vrut sa ii dea o lectie controlorului care voia sa il amendeze. A chemat un prieten care fara sa stea pe ganduri l-a injunghiat pe controlor in statia de tramvai.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cezar Paiu, controlor pe linia tramvaiului 32, a fost ranit la antebratul stang, iar degetele aceleiasi maini i-au fost aproape retezate de lama cutitului. Politistii l-au prins pe atacatorul care a fugit imediat dupa gestul halucinant, care s-a consumat la capat de linie, langa depoul Alexandriei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Mai era o singura statie pana la capt, iar Paiu a prins un calator fara bilet, caruia i-a cerut sa se legitimeze. Barbatul a fost de acord sa coboare din tramvai pentru a oferi datele. In timp ce controlorul ii pregatea procesul verbal, a mai aparut un al doilea personaj, prieten cu calatorul prins.

Acesta l-a atacat imediat pe controlor cu arma alba, sub ochii colegului. Atat atatcatorul, cat si calatorul au luat-o la fuga imediat. Cei doi au fost prinsi ulterior de politstii de la Sectia 19, care continua cercetarile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI