Luni, doi copii, în vârstă de 11 şi 12 ani, au rămas blocaţi într-un tobogan care avea ieşirea obturată, în parcul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu. Ieșirea toboganului era astupată de un placaj.

Au fost chemați pompierii

Pompierii au fost chemaţi să intervină. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD. 

Până la sosirea echipajelor, cei doi copii, de 11 și 12 ani, au fost ajutați să iasă din locul respectiv de către oamenii din parc.

    

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

”Ieri, în jurul orei 20:40, pompierii au fost solicitaţi să intervină în parcul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, după ce doi copii au rămas blocaţi într-un tobogan care avea ieşirea obturată cu un placaj.Până la sosirea echipajelor, cei doi copii, de 11 şi 12 ani, au fost ajutaţi să iasă din locul respectiv de către oamenii din parc”, a transmis, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Ce au transmis autoritățile

ISU Giurgiu recomandă părinţilor să supravegheze în permanență copiii atunci când se află la locurile de joacă.

Citeste si: Instagram, amendă usturătoare pentru încălcarea intimității minorilor

”Recomandăm părinţilor să supravegheze în permanenţă copiii atunci când se află la locurile de joacă pentru a evita accidentele. De asemenea, copiii nu trebuie să folosească leagănele, toboganele sau celelalte costrucţii din spaţiile de joacă dacă acestea sunt deteriorate”,

a arătat sursa citată.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un muncitor din Harghita: A căzut de pe o schelă de la 7 metri înălțime

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si