Conform Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, în timp ce o patrulă mixtă alcătuită dintr-un polițist al Poliției municipiului Piatra-Neamț și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Târnavelor din Piatra-Neamț, un individ le-ar fi adresat injurii și expresii jignitoare, în timp ce călătorea cu un taxi.  

Citeste si: Șoferul care s-a urcat băut la volan și a lovit un biciclist a fost reținut

În această cauză, omul legii a efectuat semnalul regulamentar de oprire a mașinii și a procedat la interceptarea bărbatului care i-a înjurat, fiindu-i solicitat să se legitimeze. Deoarece a refuzat să furnizeze date privind identitate sa, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun.  

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Piatra-Neamț, care a fost sancționat contravențional potrivit Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

Copiii bărbatului au început să plângă când l-au văzut

Mai apoi, în jurul orei 21.30, bărbatul în cauză ar fi apelat numărul unic de urgență 112 sesizând faptul că a fost lovit de către echipajul de poliție.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A fost închis Pasajul Unirii. Traficul le dă bătăi de cap șoferilor bucureșteni

Un clip video postat pe rețelele de socializare îl arată pe bărbat cum părăsește sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț cu urme vizibile de violență pe față. Copiii bărbatului au izbucnit în plâns în momentul în care l-au văzut.  

Copiii au început să plângă când și-au văzut tatăl ieșind din sediul Poliției Piatra Neamț. Incredibil cum arăta bărbatul

Dacă a fost lovit sau nu de oamenii legii rămâne să stabilească procurorii, în cauză fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. 

Imaginile cu bărbatul pot fi accesate aici. Atenție! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Citeste si: Patru mașini au fost implicate într-un accident din Mamaia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si