Moș Crăciun se plimbă cu autobuzul la Brașov. Prima cursă a avut loc seara trecută, atunci când zeci de copii au avut ocazia să îl întâlnească.Acesta le-a împărțit daruri. Autobuzul a fost decorat cu globuri și luminițe, iar accesul este gratuit pentru copii până pe 2 ianuarie, iar până pe 24 decembrie copii vor primi cadouri.
Autobuzul va pleca în fiecare zi la ora 17, din capătul Roman, pe un traseu de 35 de kilometri.

Citește și: Colinde de Crăciun 2022: Cele mai frumoase melodii pe care le poți asculta în acest an

„Este de la RATBV, dar nu se referă doar la transport și mobilitate, ci exprimă bucuria sărbătorilor de iarnă, veselia vacanței ce va veni curând și, nu în ultimul rând, dorința de a dărui ceva frumos: este Autobuzul lui Moș Crăciun!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pe 6 și pe 24 decembrie, Moșul va împărți copiiilor ce vor urca în autobuzul special punguțe cu dulciuri.

Citește și: Moș Crăciun la maraton

Pentru a fi cât mai ușor de identificat, Autobuzul lui Moș Crăciun este decorat specific pe interior și exterior, iar din difuzoare se aud colinde și cântece de iarnă.

Atmosfera de Crăciun este completată de luminițele ce împodobesc întregul autobuz, precum și de scenele din povești prezentate pe geamuri”, au declarat reprezentanții RATBV SA, potrivit brasov.net.

Citește și: Prețurile de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției continuă să uimească vizitatorii: „Bătaie de joc”

Prețurile de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției continuă să uimească vizitatorii: „Bătaie de joc”

Bucureștenii continuă să-și arate nemulțumirile referitoare la prețurile de la târgurile de Crăciun pe rețelele de socializare. Prețurile sunt mai mult decât piperate, potrivit unei tinere care a mers zilele trecute la târgul de Crăciun din Piața Constituției. 

Pe lângă faptul că prețul este unul piperat, pe care tânăra îl consideră nejustificat de mare, aceasta s-a arătat nemulțumită și de porțiile mici, care nu justifică costul ridicat.

Citește și:  Turist, șocat de prețurile astronomice la mâncarea de la târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si