Close sidebar
Close sidebar

Copiii romanului in coma de pe pachetul de tigari, acuzati ca mint."Dumnezeu e sus si vede!"

Unul dintre fiii barbatului in coma a carei poza apare pe pachetele de tigari sustine ca el si familia sa au inceput sa fie acuzati ca au fabricat cazul pentru a primi milioane de euro in instanta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fiul barbatului a declarat pentru Libertatea ca deja el si membrii familiei au inceput sa primeasca numeroase telefoane de amenintare dupa ce cazul revoltator a fost facut public.
„Am primit telefoane de la oameni care ne acuza ca mintim. Dumnezeu e sus si vede! Am vrea sa se faca dreptate cu tatal nostru”, a declarat fiul barbatului din Hunedoara.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Familia, care se afla in Marea Britanie, vrea dreptate pentru a apara imaginea tatalui care a trecut in nefiinta.
„Am poze cu tatal meu in viata si cum arata pe pachetul de tigari si cum am vrea noi, in calitate de copii, si intreaga familie sa-l vedem, nu pe pachetul de tigari”, a precizat barbatul, sub protectia anonimatului, pentru Liberatea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI