Kiana Smith, in varsta de 39 de ani, a avut parte de o copilarie de cosmar din cauza semnului urias de pe fata. La scoala, era strigata “canibala purpurie”. Aceste experiente, insa, i-au dat curaj sa apeleze la nu mai putin de cinci interventii chirurgicale cu laser prin care a incercat sa-si indeparteze semnul.

Acum, Kiana este ambasador la nivel mondial pentru o fundatie dedicate persoanelor

care se confrunta cu acceptarea acestor semne din naştere.

“Operatile m-au ajutat foarte mult. Nu mai am acea masa uriasa pe fata. Pot vorbi mai bine si am reusit sa accept cine sunt cu adevarat. Existau perioade cand simteam cum sangele pulseaza in acea masa celulara, insa acum am reusit sa reduc aceasta problema.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Semnul meu din nastere s-a format prin dezvoltarea anormala a vaselor de sange in regiunea pieptului, a gatului si pe fata”.

In ciuda faptului ca si-a acceptat soarta, Kiana inca mai are probleme in a accepta ca cei din jurul ei se feresc de ea si o privesc cu mila sau uneori cu dezgust.

“De cele mai multe ori, copiii sunt cei care se sperie ingrozitor. Tipa sau incep sa planga, ceea ce ma face sa ma simt ingrozitor avand in vedere ca sunt cauza acestor reactii.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si