Copilul din localitatea Lunca Leșului se juca nesupravegheat, în acel moment, în curtea casei. Ambii părinți se aflau în altă locuință și nu l-au verificat să vadă ce face, deoarece l-au obișnuit cu treburile casnice. Micuțul a pus mâna pe o cisternă de benzină și a vrut să dea foc unor lemne.

Scene șocante cu un băiețel ars pe corp dintr-o joacă

Întâmplarea a ajuns și la urechile primarului comunei Leșu, care a explicat situația.

„Am înțeles că băiatul a vrut să aprindă mai multe resturi vegetale, în spatele casei, cu ceva benzină. Și cumva i s-au aprins hainele. Nu se știe exact cum s-a întâmplat. Părinții l-au luat repede și l-au înfășurat într-un cearceaf și au pornit spre centru, că ei stau undeva pe un deal. Eu și cu poliția am mers repede spre ei și am întâmpinat noi echipajul medical. L-au preluat rapid și am înțeles că vor chema elicopterul.” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Pop.

Autoritățile au venit imediat la fața locului. Când au descoperit starea băiatului au chemat un elicopter SMURD. Băiatul mai are un frate mai mic, însă fratele nu a fost la fața locului și nu a pățit nimic.

copil ars pe corp
copil ars pe corp[Sursa foto: google]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Guvernul adoptă OUG privind începerea școlii. Toți elevii sunt vizați de schimbări

Citeste si: Surpriză de proporții: alocațiile se dublează de la 1 septembrie! Legea merge la Iohannis, spre promulgare

Citeste si: Lovitură teribilă pentru ”Nea Popa” din ”La Bloc”! Actorul Tudorel Filimon e în doliu: “Dumnezeu să te odihnească!”

Care este starea micuțului acum

„Copilul a fost preluat de echipajul SAJ si a fost stabilizat. Conform unei evaluări preliminare, acesta prezintă arsuri de gradul I și II pe mai bine de jumătate din suprafața corporală. A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pe traseu. Echipajul medical îl pregătește pentru a fi predat, pe raza localității Ilva Mică, într-o locație în care aeronava medicală va putea ateriza, elicopterului SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, județul Sălaj.” au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Citeste si: Din 29 august, „Bravo, ai stil! Celebrities” continua cu noi editii, la Kanal D! Ilinca Vandici: „Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol!”

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si