Cinci persoane au fost arestate în India pentru uciderea unui băiat de 11 ani într-un presupus sacrificiu ritual menit să aducă noroc unei școli publice, a anunțat vineri poliția indiană, potrivit The Hindu.

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, noi declarații controversate! Ce a spus IPS Teodosie despre căsnicii: „Dacă cineva a dat divorţ nemotivat, doar pentru nişte mofturi, acela s-a legat cu un păcat mare”

Elevul de 11 ani ar fi fost „sacrificat” pentru prosperitatea școlii Hathras, spun autoritățile locale. Potrivit acestora, elevul a fost răpit din cămin de doi profesori și proprietarul școlii și ucis într-un „ritual tantrik” pentru prosperitatea școlii.

Victima a fost găsită moartă în patul său duminică seara la pensiunea în care locuia în orașul Hathras, nu departe de faimosul Taj Mahal.

În loc să alerteze autoritățile, poliția a spus că directorul școlii, Dinesh Baghel, a ascuns cadavrul în portbagajul mașinii sale.

Ofițerul de poliție Himanshu Mathur a declarat pentru AFP că băiatul a fost ucis înaintea unei ceremonii de magie neagră organizată de tatăl lui Baghel, Jasodhan Singh, proprietarul școlii respective.

„Băiatul a fost răpit ca să fie dus la un altar ca parte a unui ritual, dar a fost ucis înainte ca ceremonia să poată fi încheiată”, a spus reprezentantul poliției.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Directorul Baghel și tatăl său au fost arestați împreună cu alți trei profesori de la școală, a adăugat agentul de poliție.

Potrivit Agenției France Press, comunitatea locală a rămas în stare de șoc, mulți punând la îndoială că s-ar fi putut întâmpla un astfel de act îngrozitor într-un mediu școlar.

Biroul Național de Evidență a Crimelor din India a inventariat 103 cazuri de sacrificii umane în țară între 2014 și 2021.

Uciderile ritualice din India sunt efectuate cu credința că vor liniști zeitățile și sunt mai frecvente în zonele tribale și îndepărtate, unde credința în vrăjitorie și ocultism este larg răspândită.

Elevul din ciclul al doilea de învățământ de la o școală privată din Hatras se numea Kritarth și ar fost „sacrificat” într-un ritual de „magie neagră”, după cum relatează NDTV.com.

Citeste si: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Ruxandra și cu ce se ocupă nora foștilor soți, Alin Oprea și Larisa Uță! Tânăra a intervenit dur în scandalul dintre cei doi- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Băiatul de 11 ani ar fi fost ucis la căminul său școlar la începutul acestei săptămâni pentru a aduce „succes” școlii din Rasgawan.

Copil de 11 ani, ucis de profesorii lui într-un "ritual de sacrificiu" pentru ca școala "să prospere"

Copil de 11 ani, ucis de profesorii lui într-un "ritual de sacrificiu" 

[Sursa foto: Twitter]

Potrivit plângerii depuse de tatăl elevului, Krishan Kushwaha, acesta a primit luni un apel de la administrația școlii prin care aceasta îl informa că fiul său s-a îmbolnăvit.

Când tatăl a ajuns la școală, autoritățile i-au spus că directorul școlii i-a dus fiul la spital cu mașina sa, a spus poliția. Ulterior, cadavrul fiului său a fost recuperat din mașina lui Baghel.

În timpul anchetei au fost descoperite în apropierea școlii obiecte legate de „magia neagră”. Directorul școlii încercase anterior să „sacrifice” un alt elev, de 9 ani, pe 6 septembrie, dar nu reușise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si