Close sidebar
Close sidebar

Copil de 12 ani mort din cauza unei SUPRADOZE. Fusese dat disparut de ieri

Un copil de 12 ani din Iasi dat disparut de acasa de miercuri a fost gasit, joi, mort, in apropiere de casa. Prima ipoteza este ca baiatul ar fi murit din cauza unei supradoze de etnobotanice.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apelul la 112 a fost facut joi dimineata de catre una dintre rudele baiatului, dupa ce copilul a fost gasit mort in zona cartierului Galata din Iasi, in apropiere de casa.

A fost solicitat si un echipaj de Ambulanta, care nu a putut sa faca altceva decat sa constate decesul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit unor informatii, copilul nu avea urme de violenta, iar cauza mortii ar putea fi o supradoza de etnobotanice.Baiatul avea un comportament ciudat in utima vreme, sustin parintii, care banuiau ca acesta consuma substante halucinogene. Copilul ar fi ramas repetent si a fost transferat la o alta scoala.

Trupul sau a fost dus la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie, iar politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI