Tragedie la o creșă  din Utah. Polițiștii au deschis o anchetă după ce un băiat de doi ani a fost împușcat în cap. Minorul a fost țintit la creșă în timp ce se juca cu ceilalți colegi. Personalul creșei a declarat că la un moment dat micuțul s-a prăbușit brusc și a început să sângereze. Copilul de doi ani din Utah a fost internat în spital săptămâna aceasta după ce a fost împușcat.

Polițiștii au transmis într-o declarație că starea băiețelului este „stabilă și se îmbunătățește” și că anchetatorii au identificat o „persoană” care este suspectată că a tras. Poliția a spus că este vorba despre un bărbat, care cooperează cu anchetatorii. El a declarat că împușca păsări cu o pușcă cu aer comprimat chiar lângă grădiniță. Încă nu a fost depusă nicio acuzație la adresa lui.

Băiatul a fost internat în spital, iar starea lui este stabilă

Incidentul neplăcut a avut loc pe 22 mai 2023. Atunci, personalul de la creșă a observat că unul dintre copii – care se juca afară într-o curte a grădiniței- „a părut să se împiedice și apoi s-a văzut că îi curgea sânge pe față”, potrivit declarației poliției, scrie Insider.

Citește și: O vânătoare ilegală s-a încheiat cu moartea unui braconier

Imediat au fost alertați părinții minorului. Ei l-au dus la spital pe micuț, apoi medicii au făcut radiografii și au constatat că băiatul „avea un glonț de calibru mic în cap”. „Se pare că a fost vorba despre un tragic accident”, a spus poliția.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O influenceriţă de succes, mama unui băieţel de 2 ani, a fost împuşcată în faţa fiului şi a soţului, în Brazilia

Unul dintre șefii grădiniței a spus pentru CNN că a fost „surprins” și „uluit” de incident, adăugând că inițial personalul nu și-a dat seama că băiatul fusese rănit de un glonț. Medicii au transmis că micuțul se va recupera complet după acest incident.

Citește și: Un adolescent român este implicat într-o crimă oribilă, în Germania. El a ajutat doi frați minori să-și ucidă tatăl: „Am găsit un cadavru”

Citește și: Tania, o influenceriță de 23 de ani, a fost găsită moartă după 3 săptămâni de căutări intense! Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit într-un șanț, alături de alte șase cadavre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si