O tragedie a avut loc  în Rusia. O copilă a fost ucisă de o haită de câini. Ea se întorcea acasă de la ora de muzică. Micuța Margarita Kanorskaya, fiica unui ofițer militar decorat de Vladimir Putin, a fost prinsă de câini și nu a avut scăpare.

Citeste si: Doi copii au pierit în urma unui accident într-un castel gonflabil

Întâmplarea a avut loc pe o alee îngustă din regiunea TransBaikal din Rusia, în timp ce se îndrepta către casă, acolo unde o așteptau părinții și nu a avut cum să scape.

Citeste si: O mamă și-a lăsat fiul să moară, în timp ce ea era sub influența substanțelor interzise. Băiatul a fost găsit înghețat

Sfârșit cumplit pentru o fetiță de șapte ani

În urma atacului, câinii i-au rupt un picior, iar fața micuței a fost mutilată. Articole de îmbrăcăminte ale fetei, inclusiv o mănușă roșie, zăceau împrăștiate în zăpadă. Poliția a trebuit să alunge câinii pentru a se apropia de trupul neînsuflețit.

Cadavrul fetei a fost târât de haita de câini. La înmormântarea fetiței, pe nume Margarita Kanorskaya, au participat şi colegii ei de clasă. Au urmat proteste ale locuitorilor din satul Domna.

Localnicii revoltați au mărturisit că se tem pentru viețile lor și ale copiilor lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

copil de șapte ani sfâșiat de câini

Margarita a fost mușcată de o haită de câini.

[Sursa foto: Spynews]

Fetița, care a fost singurul copil al pilotului decorat al forțelor aeriene, maiorul Anton Kanorsky, a sângerat până la moarte. Tatăl Margaritei Kanorskaya a fost medaliat chiar de Vladimir Putin, deoarece a dat dovadă de curaj în Siria.

Citeste si: Caz cutremurător- o fetiță de patru ani și-a sunat tatăl pentru a-l anunț că mama ei a murit. Femeia era bolnavă de epilepsie

Mama Margaritei a avut un șoc când a aflat teribila veste. Ea este de profesie profesoară și a fost transportată de urgență la spital, iar acum se află sub supravegherea medicilor de specialitate.

Guvernatorul regional Alexander Osipov a încercat să meargă în satul respectiv din Rusia și să îi liniștească pe localnici.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Este imposibil să ne exprimăm durerea în cuvinte. În numele întregii regiuni, îmi exprim sprijinul pentru întreaga familie a copilului. Vom investiga în detaliu tragedia”, a declarat guvernatorul regional Alexander Osipov.

Micuța era elevă a școlii în care profesa și mama sa.

În clasa fetei s-a făcut un altar, în semn de omagiu pentru Margarita Kanorskaya.

Citeste si: Un copil de șase ani din Dâmbovița a murit, după ce a fost mușcat de câinele familiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si