Un nou caz a cutremurat România! Un copil de 6 ani ar fi fost abuzat de proprii săi părinți, la Roman, județul Neamț.

Cui a povestit copilul despre agresiunile repetate?

Minorul ar fi povestit unui psiholog de la o fundație umanitară că a fost agresat sexual în repetate rânduri, după ce acesta a observat un comportament ciudat la copil.

Cel mic ar avea și o dizabilitate, din acest motiv el fiind în atenția fundației umanitare, care de altfel este foarte atentă la schimbările de atitudinea copiilor.

Acum, băiatul a fost preluat în regim de urgență de către cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecției a Copilului (DGASPC). Nu doar că a fost abuzat, el fiind obligat și să asiste la intimitățile părinților săi la domiciliul acestora din strada Fabricii.

Părinți abuz copil Roman

Imagine reprezentativă pentru un copil abuzat.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cum a fost ucis Sorin la petrecerea vedetelor de la Padina? Anchetatorii au văzut pas cu pas filmul tragediei

Ce a spus tatăl copilului despre cele întâmplate?

Până în acest moment, cei doi adulți au primit doar un ordin de restricție, în acest moment la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț având loc cercetări în acest caz.

Inițial, copilul a fost preluat în regim de urgență pentru 24 de ore, iar mai apoi un judecător a emis un ordin de restricție pentru 12 luni împotriva părinților.  

Așadar, părinții nu au voie să ia legătura cu fiul lor și nici să se apropie de copil la o distanță mai mică de 100 de metri. Decizia emisă miercuri, 14 februarie 2024, poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare, deoarece nu este definitivă.

Părinți abuz copil Roman

Imagine cu un copil trist.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Momente cumplite pentru fetița de 7 ani agresată de antrenorul de înot! Părinții ei, dar și colegii au fost martori la scenele de la bazin

După cele întâmplate, tatăl minorului a apelat la redacția Roman TV pe data de 14 februarie pentru a cere ajutorul, menționând faptul că autoritățile i-au luat copilul și că nu știe de ce. Mai apoi el a aflat că este suspectat că a abuzat copilul. Tot la această televiziune ar fi spus și că ei nu sunt vinovați pentru astfel de fapte, ba chiar fiul lor ar fi fost luat pe nedrept.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si