Un caz terifiant a avut loc în Marea Britanie. Un minor a murit după ce a fost torturat de familia sa o perioadă lungă de timp. Arthur era maltratat zi de zi de tatăl lui și de mama sa vitregă. El era obligat să stea în picioare câte 14 ore pe zi, fără oprire.

Citeste si: ȘOCANT: bărbat de 34 de ani găsit fără suflare pe un câmp la marginea orașului

Povestea șocantă a lui Arthur a făcut înconjurul lumii. Băiatul a murit după ce a fost maltratat și chinuit luni la rând de către părinții lui. Copilul stătea câte 14 ore pe zi în picioare, fără oprire.

Copil torturat de părinți la doar șase ani

Arthur Labinjo-Hughes locuia cu tatăl lui și cu mama sa vitregă. Băiatul a fost găsit mort de către polițiștii din Marea Britanie în casa lor din Shirley, pe 16 iunie 2020. Minorul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, așa că i-au declarat decesul.

Citeste si: Maestru de arte marțiale din Gorj, arestat în Anglia pentru două crime

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anchetatorii au descoperit că moartea a survenit în urma unei lovituri puternice în zona capului. Părinții lui, tatăl lui, Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, şi partenera sa de viață, Emma Tustin, în vârstă de 32 de ani au fost reţinuţi de poliţie. „Arthur nu avea voie să ia masa alături de ceilalţi membri ai familiei, iar dacă nu respecta regulile casei nu primea nici măcar apă",

a declarat procurorul Jonas Hankin.

copil-de-sase-ani-mort-torturat-de-familie

Copil torturat de părinți.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bărbat din Galați a murit electrocutat la locul de muncă

Poliția a descoperit că băiatul nu avea voie să vorbească cu rudele, așa că nu a putut povesti nimănui cum este tratat acasă. Mama lui vitregă îl pedepsea, obligându-l să stea în picioare aproape toată ziua, în fața ușii.

Mama vitregă avea 200 de clipuri video în care îl chinuia și îl tortura. Într-o noapte, Arthur nu s-a mai oprit din țipat, așa că mama lui vitregă l-a lovit cu putere, la cap și i-a cauzat moartea. Criminala i-a trimis apoi o poză iubitului său cu minorul rănit. „Ochiul drept era complet închis. Din expresia de pe chipul lui, se înţelege că suferea tare", a mai spus procurorul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tatăl băiatului și partenera lui susțin că sunt nevinovați.

Ei au declarat că micuțul s-a dat singur cu capul de pereți. Oamenii legii continuă cercetările.

Citeste si: O mamă și-a ucis copilul și i-a trimis o fotografie fostului partener cu trupul neînsuflețit al băiețelului: „Alex nu mai e al nimănui acum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si