Un copil de trei ani a murit,  marți, la spital, după ce a rămas nesupravegheat de părinți pentru scurt timp şi s-a înecat într-o piscină aflată în interiorul unei unităţi de cazare din staţiunea Straja. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în acest caz.

Citește și: Un tânăr s-a aruncat în Crișul Repede, după ce și-a lovit iubita. Bărbatul a murit pe loc

Poliţiştii din municipiul Lupeni au fost sesizaţi, marţi, că un copil de trei ani a căzut într-o piscină şi este inconștient.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Poliţiştii ajunși la faţa locului au constatat că minorul era însoţit de părinţii săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unităţi de cazare din staţiunea Straja şi a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinţi în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat s-a înecat, iar altul a dispărut, în urma unei tragedii care a avut loc la pescuit

Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Citește și: Un copil a căzut în Dunăre: el a fost salvat în ultima clipă de doi bărbați

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Citește și: Adevărul despre moartea bebeluşului botezat la Suceava. Care a fost, de fapt, cauza decesului nou-născutului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si