Incidentul s-a petrecut marți după-masă, pe strada Azuga din Calea Girocului din Timișoara. Micuțul de trei ani se afla în una dintre camere, iar mama lui în bucătărie. Se pare că membri ai familiei au lăsat unul dintre geamuri deschise pentru că în apartament era cald, iar copilul a căzut de la etajul al doilea.

Citeste si: Cine este cel care se afla în mașină alături de Anamaria Pop, în momentul cumplitului accident

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

A fost preluat de un echipaj de ambulanță care l-a transportat la Spitalul ]Louis Țurcanu] pentru îngrijiri medicale. Din primele informații, se pare că cel mic a fost rănit ușor.

Citeste si: Fratele artistei Anamaria Pop răstoarnă tot ce se știa despre accident. Ce s-a întâmplat, de fapt

Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie tion.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si