Poliţiştii au prezentat şi semnalmentele copilului: înălţime 1,67 cm, greutate aproximativ 70 kg, faţă ovală, păr castaniu, tuns scurt. 

Citeste si: O adolescentă a dispărut fără de urmă marți dimineață. Alina plecase în drum spre școală și nu a mai ajuns la cursuri

Acesta a plecat de la domiciliul din Sectorul 1 şi nu a mai revenit

”La data de 27.05.2022 Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că  Lazăr Alexandru Constantin, de 17 ani a plecat de la domiciliul său din sectorul 1 şi  nu a mai revenit. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.  

Citeste si: Doi adolescenţi sunt de negăsit după ce au plecat împreună de la un centru de primire în regim de urgenţă din Reşiţa

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, de culoare  turcoaz, pantaloni trei sferturi de culoare neagră  şi purta pantofi sport de culoare albă cu inserţii de culoare roşu şi albastru. 

Sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”, lansat de Guvern

Departamentul pentru Responsabilitate Socială Comunitară transmite că sistemul Ro-ALERT- Copil dispărut, prin intermediul căruia populaţia va fi anunţată despre dispariţia unui copil şi semnalmentele acestuia a fost operaţionalizat.

Citeste si: Un copil român, de doar 6 ani, s-a înecat pe o plajă din Spania. Era în apă cu mama și fratele său

Anunţul a fost făcut în cadrul unei dezbateri organizate la sediul Guvernului, în contextul Zilei Internaţionale a Copilului Dispărut.

În debutul evenimentului, consilierul de stat Mădălina Turza a anunţat operaţionalizarea sistemului RoALERT- Copil dispărut, cu sprijinul IGPR, DSU şi STS. Sistemul este parte integrantă din Programului Naţional al Guvernului „Din grijă pentru copii”, conform Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si