Close sidebar
Close sidebar

Florin Pastramă a recunoscut dacă a înșelat-o pe Brigitte sau nu: „M-am enervat foarte tare și am plecat acasă la mama!”

Florin Pastramă a povestit de ce s-a certat cu Brigitte. Bărbatul a declarat că s-a enervat destul de tare pe brunetă și a decis să plece acasă la mama lui.

Georgiana Balaban,

Florin Pastramă și Brigitte la ziua fiicei brunetei.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă reprezintă un cuplu care a trecut peste obstacole. Ei au lăsat neînțelegerile deoparte și acum zâmbesc iar. Deși ultima separare s-a finalizat cu un divorț la notar.

Citește si: Louis Vuitton cere bani de la Brigitte Sfăt

De curând, ei s-au afișat împreună ca o adevărată familie. Cei doi au apărut zâmbind, la petrecerea aniversară a Sarei, fiica brunetei. Minora a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită cu fast de mama sa.

La acel eveniment, Florin Pastramă a vorbit exclusiv pentru ciao.ro, despre sentimentele față de Brigitte și despre planurile de viitor. Bărbatul a spus că își dorește foarte tare un băiețel.

De ce s-au certat Brigitte și Florin Pastramă

Florin a explicat, pentru sursa citată mai sus, că el și bruneta s-au certat din cauza a două jucării. El s-a enervat tare și a plecat la mama sa. Astfel că au stat despărțiți trei săptămâni.

Florin Pastramă și Brigitte.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește si: Brigitte Pastramă are simțul afacerilor

Bărbatul și soția sa au făcut trei ani de la căsătorie. „Vrem să facem o lună de miere, cu ajutorul Domnului! Pe cuvânt! Încă o lună de miere, tot am făcut trei ani de la căsătorie!”, a zis Florin Pastramă pentru ciao.ro.

Florin a mărturisit că atât el, cât și bruneta, s-au rugat în acest timp pentru a se împăca. „Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină.

Și a făcut lumină! Astăzi suntem împreună mai mult că la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus! Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu și Brigitte. Noi suntem copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să greșesc…”, a mărturisit Florin.

Citește si: Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Bărbatul a avut parte și de ispite, însă le-a făcut față: „Dar eu nu, am stat acasă. M-au sunat, „hai la restaurant, hai în cluburi”, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să termine acestă problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu ”Da” și ”Amin”. Ne iubim mai mult ca la început! Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Florin Pastramă zice că vrea să-i cumpere un cadou special soției sale, apoi vrea să o ducă în luna de miere. Cei doi ar vrea să plece la Ierusalim, pentru a fi mai aproape de credință.

Florin Pastramă și Brigitte își doresc să devină părinți. „Este femeia dată de Dumnezeu, de Domnul Iisus, lângă care sunt cel mai fericit! Muncim la asta și ca Domnul să rezolve!”, a încheiat el.

Citește si: În ce relații au rămas Brigitte Pastramă și Ilie Năstase după separare: ”Ca și cum nu s-a întâmplat”. Ce spune bruneta despre actuala căsnicie a marelui tenismen

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI