Masha se afla de ieri în spital pentru a-l aduce pe lume pe micuț. Bruneta a stat mai mult de 13 ore în travaliu, moment în care Paul o aștepta acasă cu sufletul la gură. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D îi transmitea că o așteaptă mai repede să vină acasă pentru că el nu știe să facă curat. Masha se află la Spitalul Clinic Prof.

Dr. Panait Sîrbu (Maternitatea din Giulești).

Citeste si: Aya de la "Puterea Dragostei" a stat o lună în Liban, la familia ei. Cum a reacționat Andrei la întoarcerea ei

„Mulțumesc pentru toate urările de bine. Îmi pare rău că nu vă pot răspunde tuturor, dar sunt foarte multe mesaje. Totul este ok, sunt în travaliu și încerc să mă relaxez și să gândesc pozitiv. Vă pup!”, a zis Masha seara trecută.

În urmă cu doar trei ore, băiețelul a ajuns pe lume. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit ce a pățit în Dubai: ”Nu sunt în stare de nimic!”

Cum se numește băiatul lui Paul de la „Puterea Dragostei”?

Paul așteaptă nerăbdător acasă ca logodnica și fiul lor să vină de la spital. „Astăzi s-a născut o stea. Băiatul nostru! Dante Nadir Buzatu!”, a

afirmat Masha de pe patul de spital.

Citeste si: "Sunt pregătită". Bianca Comănici, mesaj pentru Livian, fostul ei iubit de la "Puterea Dragostei"

„Am cea mai puternică femeie lângă mine. Îți doresc să te recuperezi cât mai repede! Ești Wonder Woman. Împreună putem deveni conducătorii lumii!”, a completat Paul.

copil-paul-de-la-puterea-dragostei

Masha a născut în urmă cu doar trei ore.

[Sursa foto: Instagram]

Cei doi părinți sunt copleșiți de emoție. Paul și Masha își doreau de mult să devină părinți pentru a se completa familia lor. Cuplul locuiește în Capitală. Ei s-au mutat împreună încă de la începutul relației. Paul Daniel și iubita sa s-au cunoscut după ce el a părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Despărțire definitivă la Puterea dragostei! Doi concurenți și-au spus adio în ediția de sâmbătă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si