Valentin trăiește clipe de coșmar la cei zece ani pe care îi are. Băiatul suferă enorm după ce a rămas orfan de mamă. Chiar dacă este mic și nu înțelege gravitatea situației, este destul de matur pentru a percepe dispariția femeii. Durerea i se citește pe chip  și în glasul stins.

Citeste si: Tânăr de 17 ani din Iași, găsit mort pe marginea drumului, la o săptămână după ce unchiul său a murit în același loc

Doar vizitele la mormântul mamei îl mai ajută pe Valentin să treacă peste dorul care îi mistuie sufletul. Femeia și-a dat ultima suflare cu gândul că fiul său va avea o viață mult mai bună decât Dumnezeu i-a împărțit-o ei.

De ce a murit mama lui Valentin

Mama lui Valentin a murit la 33 de ani. Povestea ei începe în urmă cu mai mulți ani. Destinul tragic al Danielei a început încă de când s-a născut. Femeia care trebuia să-i fie mamă a încercat să scape de sarcină prin diferite tehnici. Acest lucru a dus la un handicap pe viață.

Citeste si: VIDEO| Familie din Arad, atacată de proprii câini. Bunicii au fost mușcați pe tot corpul

Daniela s-a născut cu dispalzie de șold, o boală care i-a afectat mobilitatea întreaga viață.

Nu după mult timp, la 6 ani, Daniela a fost abandonată la orfelinat alături de ceilalți frați, iar de atunci necazurile femeii nu au mai luat sfârșit.

În urmă cu 11 ani, Daniela a născut un băiețel, arată știri.botoșani.ro. În timpul sarcinii, femeia a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar boala s-a agravat la doi ani după ce l-a adus pe lume pe Valentin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În ultimii ani de viață, tânăra a trecut prin numeroase încercări. Ea a încercat să le facă față cu zâmbetul pe buze și cu încredere în Dumnezeu.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

Însă, femeia a decedat săptămâna trecută. Daniela a murit sub privirea neputincioasă a fiului său. „A murit mama mea, a murit mama mea!”, iar lacrimi de durere se prelingeau pe fața lui micuță. Doar tatăl lui, Vasile, a rămas acum să-i aline suferința însă durerea care îi macină trupul firav îl va marca pe viață.

Daniela a pierit, însă știe că fiul ei va trăi în condiții decente. Cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, Ioan Ciobanu, un botoșănean stabilit de ani de zile la București, s-a hotărât să renoveze locuința femeii. Până atunci, familia trăia în condiții inumane iar cele mai elemntare lucruri lipseau cu desăvârșire.

În câteva săptămâni, o echipă de muncitori le-a creat comfortul de care aveau nevoie. Valentin s-a putut bucura de o cameră nouă fără a simți răceala lutului.

„Măcar în ultima săptămână de viață, Daniela a fost fericită. Avea tot ceea ce și-ar fi dorit vreodată în afară de timp…Timp pe care Dumnezeu a hotărât să-l petreacă în Cer, alături de El.

Valentin nu are nevoie de bani, are nevoie de mamă, o mamă plecată prea devreme dintre noi.

Însă situația financiară a familiei rămâne în continuare precară. Băiatul are nevoie de ajutorul nostru pentru ca viitorul lui să capete sens.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Persoanele care vor să sprijine această familie sau vor să fie aproape de bietul copil, pot dona în contul pus la dispoziție de Vasile Glavan, tatăl micuțului:

IBAN: RO92 CECE C001 9463 4000 4411

Mai multe detalii despre acest caz puteți obține la numărul de telefon 0784.786.661- Glavan Vasile.”, se arată în articolul scris de către jurnaliștii de la stiri.botosani.ro.

Citeste si: Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul fetiței ucise pe un câmp din Arad. Criminalul micuței este chiar tatăl vitreg. Acesta a omorât-o în timp ce mama ei năștea al treilea copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si