În trecut, Tribunalul București a emis pe numele bărbatului o interdicție prin care acesta nu avea voie să se apropie de fiul său. 

David a fost răpit din brațele mamei

Sursele confirmă faptul că cel mic a fost răpit între via Giolitti și via Salandra, acolo unde băiețelul locuiește împreună cu Alexandra Moraru, mama sa, în vârstă de 26 de ani. Totul s-a întâmplat foarte repede.

„Îl duceam pe David la grădiniță – a povestit mama băiatului – și a sosit o dubă neagră, un Mercedes Vito cu plăcuțe de înmatriculare românești, trei persoane au coborât, doi m-au ținut pe loc, unul era tatăl lui David care mi l-a luat din mâini, băiatul țipa de disperare, nu-și amintește de tatăl său, au trecut trei ani de când acel om nu a mai putut să se apropie de noi.” , a spus Alexandra, mama băiatului, potrivit rotalianul.com.

Citeste si: VIDEO| Un polițist a fost sechestrat și umilit de patru orădeni, după ce agentul îi făcuse propuneri indecente iubitei unuia dintre agresori

După acest episod cumplit, Alexandra a mers imediat la carabinieri și a depus o plângere, apoi a mers la Tv7, un post de radiodifuziune local, pentru a da mai multe detalii și imagini despre micuțul său.

Pe conturile sale de socializare a postat mai multe informații legate de tot ce s-a întâmplat, inclusiv poze în care apar atât micuțul David, cât și fostul său soț.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile italiene au refăcut traseul din ultimele ore al grupului de răpitori. Carabinierii spun că patru dintre aceștia, inclusiv o fată, au dormit la hotelul BB din zona Pescarotto, clădirea aflându-se la câteva sute de metri de casa Alexandrei și a lui David. 

Militarii au dat publicității poze cu bărbatul dar și cu cel mic, care la acel moment era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare gri și cu un hanorac în dungi. 

Citeste si: Drama unui copil răpit de propriul bunic. "Nu l-am răpit, l-am adus acasă"

În trecut, tatăl a mai apelat la astfel de tactici

„Nu este prima dată când Bogdan răpește copilul, s-a mai întâmplat acum 3 ani, când locuiam în România, am ieșit cu David să fac niște cumpărături și l-a luat, nu am știut nimic despre el timp de opt luni”, a mai povestit Alexandra.

Citeste si: Un băiețel român, răpit chiar sub ochii mamei, în Italia! Cine este principalul suspect

Pe numele lui Bogdan Hristache a fost deschis un dosar penal pentru sechestru de persoană, bărbatul fiind dat în urmărire internațională.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Autoritățile italiene spun că iau în calcul varianta ca bărbatul să fi părăsit deja Italia.

„Chiar dacă tatăl lui David s-a întors în România – a spus colonelul Giovanni Blasuting pentru Fanpage.it – ​​procedura va rămâne la noi, deoarece infracțiunea de răpire a avut loc în Italia. Cu toate acestea, facem tot posibilul și colaborarea între autoritățile italiene și cele române a fost deja activată, deoarece este un eveniment transnațional.”,  potrivit rotalianul.com.

VIDEO- Duba pe care au folosit-o răpitorii:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si