Caz fără precedent în Suceava. Un tată și-a călcat fiica cu mașina. Copila nu a supraviețuit accidentului din cauza traumatismelor majore.

Citeste si: Accident rutier cumplit. Au fost implicate patru persoane, șoferul de 18 ani a murit

Totul s-a întâmplat când micuța de trei ani se juca pe o alee în curtea unei societăţi comerciale. Tatăl ei nu a observat-o așa că a făcut un viraj care i-a costat viața.

Tragedia a avut loc pe 12 aprilie 2021, în comuna Vicovu de Jos, din judeţul Suceava. În după-amiaza de luni, tatăl micuței, un tânăr de 27 de ani se afla la volanul unui BMW. El a intrat cu mașina de pe drumul naţional în curtea unei firme pe care o deține tatăl său. Bărbatul nu și-a observat copila care era așezată pe alee, așa că a făcut un viraj la dreapta. Atunci roata din dreapta din față a mașinii a trecut peste fiica sa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN1. O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite

Micuța de trei ani a fost călcată cu mașina chiar de tatăl ei

Părintele copilei a intrat în stare de șoc, însă a reușit să sune la 112. Omul a cerut ajutor medical, însă când a observat că fiica lui se află în stare foarte gravă nu a mai așteptat ambulanța.

Suceveanul și-a pus copilul în mașină și a mers la spitalul din Rădăuți.

Citeste si: VIDEO- Doi tineri prieteni au pierit într-un accident de motocicletă

copilă călcată cu mașina de tatăl ei
Caz șocant în Suceava.[Sursa foto: PixaBay]

Cadrele medicale nu au putut să o salveze pe fetiță. Potrivit acestora, micuța a suferit răni „incompatibile cu viaţa“. Se afla în stop cardio-respirator când a ajuns la spital. Copila prezenta multiple traumatisme, unul fiind foarte grav în zona capului.

Citeste si: Îți vor da lacrimile! Cu un copil bolnav în brațe, în plină noapte, un tată a apelat la ajutorul unui taximetrist. Surpriza de care a avut parte

Poliția din Suceava a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si