O minoră din Canada a murit după ce a mâncat cereale otrăvite. Tragedia a avut loc în dimineața de după o petrecere în pijamale organizată în locuința vecinilor. Părinții fetei sunt șocați și încearcă să găsească răspunsuri.

Bernice Nantanda Wamal a murit la doar trei ani. Ea a consumat cereale otrăvite la vecinii de lângă casă. Fetița a participat la o petrecere în pijamale unde s-a jucat cu prietena ei.

Părinții micuței au fost de acord să o lase să petreacă noaptea la casa de lângă deoarece se cunoștea foarte bine cu mama prietenei sale.

Citeste si: Tulpina indiană de coronavirus va aduce un nou val de pandemie în România. Avertismentul lui Valeriu Gheorghiță

Moarte tragică pentru o copilă de trei ani

Micuța Bernice a mâncat cereale otrăvite la micul dejun. Ea era prietenă cu fiica vecinilor și datorită faptului că ambele familii se cunoșteau foarte bine, căci locuiau în același bloc, părinții au fost de acord să o lase pe micuța lor să doarmă la vecini. Minora a stat peste noapte alături de prietena sa, fiica vecinilor de bloc.

Citeste si: Omul cu cea mai mare familie din lume a decedat. El a avut 39 de soții și 94 de copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

copila care a murit după ce a mâncat cereale
Fetița care a murit după ce a mâncat cereale otrăvite.[Sursa foto: PixaBay]

Mama minorei a declarat că femeia care trebuia să aibă grijă de Bernice a sunat-o de dimineață și i-a zis că cea mică vomită. Maurine Mirembe, mama micuței, s-a dus într-un suflet la locuința vecină să vadă ce se întâmplă cu copilul ei și a spus că era „atât de slăbită” şi „avea gura cenuşie”, astfel că și-a dat seama că este ceva în neregulă cu Bernice.

Citeste si: Accident cumplit în Hunedoara. Un polițist care se afla la volanul unui trabant a murit pe loc

„Când am urcat la etaj, am găsit-o pe Bernice așezată pe un scaun... era atât de slăbită și când i-am verificat gura era gri. Am strâns-o de deget pentru a vedea dacă sângele se mişcă, dar nimic”, a spus Maurine Mirembe.

Conform primelor informații, tragedia ar fi fost premeditată. Francis Ngugi în vârstă de 45 de ani este suspect și a fost arestat. Bărbatul este acuzat de administrarea unor subtanţe nocive pentru a pune viaţa celor doi copii în pericol, vătămare corporală şi comportament neglijent care poate duce la moarte. Se pare că el a luat „o substanţă controlată de la angajatorul său" pe care a pus-o apoi în cutia de cereale a copiilor în timp ce toată lumea dormea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Părinții fetei sunt devastați de durere.

Citeste si: Miran, in pericol de moarte! Tanarul devine tinta razbunarii diabolicei Fusun! Aflati ce se va intampla LUNI, 28 iunie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si