Inspectoratul de Poliţie Botoşani a deschis o anchetă după ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cântărea doar 6 kilograme, internată în urmă cu două săptămâni în secţia de ATI a Spitalului din Botoşani, a murit, scrie Mediafax.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei şi a expertizei medico legale în acest. Oamenii legii au declanșat o anchetă în cazul copilului în vârstă de 12 ani subnutrit.  

În acest caz a fost deschisă o anchetă ca urmare a decesului copilului, după ce am fost informaţi de reprezentanţii spitalului. Se fac cercetări şi aşteptăm rezultatele necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urmă cu 2 săptămâni, fata de 12 ani din comuna Manoleasa a ajuns la spitalul din Botoşani malnutrită şi deshidratată, ea cântărind doar 6 kg.

Medicii au anunţat că aceasta s-a născut cu o encefalită cronică infantilă, cu tetrapareză spastică şi a ajuns la spital foarte deshidratată, cu enterocolită şi prezenta cel mai mare grad de malnutriţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si