Adolescenta a fost gasita moarta, joi, in West Park, de un trecator care a ramas de-a dreptul ingrozit. Fata avea numeroase lovituri la cap si acestea i-ar fi cauzat moartea. Tanara locuia la o aruncatura de bat de locul crimei, dar niciun apropiat nu a gasit-o. Ea a fost data disparuta miercuri, dar nimeni nu aflase vesti despre ea. Cu atat mai mare a fost socul cand au gasit trupul neinsufletit.

Doi adolescenti, de 16 si 17 ani, au fost arestati si sunt suspectii principali in acest caz infiorator. Cei doi au ucis-o fara mila pe fata care abia intrase la liceu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Retelele de socializare au explodat cu mesaje emotionante pentru familia fetei, din partea prietenilor virtuali, dar si a apropiatilor: "Era prietena mea cea mai buna, nu pot sa cred ca s-a dus. Te iubesc atat de mult!". Oamenii s-au mobilizat pentru a amenaja un loc in parc dedicat fetei.

Politia cauta in lacul din parc arma crimei, iar ucigasii vor primi ani grei de pedeapsa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si