A fost alertă de o posibilă răpire în Brăila. Imagini șocante au fost surprinse în autobuz. O fetiță s-a zbătut și voia să coboare din brațele unui individ, care o ținea foarte strâns la piept și nu o lăsa să plece. Deși minora țipa și plângea foarte tare, nimeni nu a intervenit.

Citeste si: Minoră răpită în Târgu Mureș. A fost luată de pe stradă și urcată cu forța într-o mașină

Martorii au asistat la ceea ce părea a fi răpirea unei fetițe de doar câțiva anișori. Nimeni n-a intervenit deși micuța plângea în hohote și se zbătea în brațele unui bărbat- altul decât tatăl. Explicațiile din partea autorităților au sosit- ore mai târziu- abia după ce scenele șocante au fost urmărite pe internet de sute de mii de oameni.

Acest caz a avut un final fericit

Deși părea o răpire cu acte în regulă, mătușa copilei a dezmințit totul. Ea a anunțat că bărbatul este iubitul mamei. Se pare că individul cu iubita lui și copila locuiesc împreună. Ei au mers împreună în parc, însă când s-au întors din cauza aglomerației mama a încurcat autobuzele. În autobuzul potrivit s-au urcat doar bărbatul și minora.

Citeste si: Caz șocant în Iași. Tânăr bătut și răpit de șase bărbați, apoi pus să fie sclav

După filmarea din mediul online, polițiștii brăileni au fost puși pe jar. În video se observa cum micuța nu se poate opri din plâns și nimeni nu intervenea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cele câteva minute ale filmării, copila plânge continuu. Ea încearcă să coboare din brațele bărbatului, îl lovește cu pumnii, însă el o strângea și mai tare.

Minora părea că-și strigă mama, însă din cauza plânsului abia se înțelege. Privind întreaga scenă emoționantă, un adolescent scoate telefonul și filmează totul. Apoi a pus clipul pe rețelele de socializare.

Internauții au răbufnit și i-au acuzat pe călătorii care se aflau în acele momente în autobuz de nepăsare, pentru că nimeni nu i-a pus nici măcar o întrebare bărbatului respectiv.

copilă luată cu forța într-un autobuz din brăila
Scene șocante în Brăila.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Copilul încearcă să se smulgă din brațele individului, ochii ei disperați cer ajutor, însă nimeni, dar nimeni nu s-a sesizat pe moment să-l ia la întrebări pe bărbat pentru că mai mult ca sigur nu îi este tată. Cât despre fetiță sper să fie bine și să fie găsită cât mai repede de polițiști. Vă rog, nu mai fiți indiferenți față de semenii voștri”, a scris unul dintre internauți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Timiş: Femeie decedată, după ce peste trupul ei au trecut patru maşini

Minora și bărbatul din clipul video sunt de negăsit

După ce a filmat totul, adolescentul a apelat la numărul de urgență 112. Cazul a intrat în atenția oamenilor legii. Conform IPJ Brăila, în prezent, politiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că în această seară, în jurul orei 22.00, Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului”, au transmis oamenii legii.

Poliția cercetează amănunțit cazul și au anunțat că până acum nu a fost sesizată cu privire la dispariția vreunui minor în împrejurările date.

Citeste si: UPDATE Posibil caz de răpire în Brăila. O fetiță plânge și se zbate în brațele unui bărbat. Poliția este în alertă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si