Kaylee-Jayde Priest a fost ucisă de iubitul mamei sale. Bărbatul a omorât-o cu bătaia. Copila, de trei ani, a mai supraviețuit câteva ore, însă corpul nu a putut suporta marele impact și a cedat. Mama fetiței, Nicola Priest, în vârstă de 23 de ani, neagă că individul i-ar fi ucis copila. Oamenii legii, însă, au dovezile.

Citeste si: Un bărbat de 44 de ani a murit la locul de muncă. El se ocupa cu spălatul geamurilor

Marea tragedie a avut loc în UK. Polițiștii au rămas șocați. Nicola Priest locuia împreună cu Callum Redfern și fiica sa de doar trei ani. După mai multe certuri, în care implica și copila, tânărul de 22 de ani a început să dea în ea. El a lovit-o în repetate rânduri, iar într-o seară s-a enervat și dat în ea de nenumărate ori.

Trupul copilei a încercat să se lupte cu loviturile primite, însă avea multiple răni grave și 19 fracturi de coaste. Kaylee și-a dat, apoi, ultima suflare. Anchetatorii au rămas șocați, mai ales că mama își apară concubinul deși i-a ucis copila.

Citeste si: Caz șocant în Suceava: doi oameni au fost loviți de fulger

Copila a fost ucisă cu sânge rece

În urmă cu ceva timp, partenerul mamei părea că se înțelege bine cu fetița. Ei pozau în familia perfectă.

Cei trei au fost plecați inclusiv în câteva vacanță, însă se pare că în ultima perioadă situația s-a schimbat complet. Conform polițiștilor, mama micuței împreună cu Callum nu își mai dădeau interesul pentru Kaylee. Oamenii legii au găsit dovezi care demonstrau acest lucru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Moarte șocantă pentru o femeie din Constanța. Soțul ei a anunțat că a decedat în timp ce dormea

copilă ucisă de concubinul mamei
Copilă, de trei ani, moartă.[Sursa foto: PixaBay]

Când venea de la job, bărbatul era iritat de comportamentul copilei și o brusca. Orbit de furie, Callum a lovit-o în repetate rânduri, astfel încât micuța s-a ales cu leziuni grave în zona pieptului, inclusiv un plămân perforat şi o ruptură internă a intestinelor, precum şi 19 fracturi de coaste.

După ce a primit bătaie, Kaylee a zăcut în agonie până când corpul i-a cedat și și-a dat ultima suflare. Mama ei a avut un comportament indiferent. Când medicii au sosit la fața locului, copila de trei ani era decedată de câteva ore bune.

Cuplul a pledat ca fiind nevinovați atât în ceea ce priveşte crima, cât şi în cazul acuzaţiei de cruzime asupra minorului. Nicola a mărturisit că partenerul său nu i-a ucis copila. Ea a zis că bărbatul o bătea pe fată, dar nu o rănea așa de tare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi tineri sunt acuzați de ucidere fetiței. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cu certitudine motivul pentru care cuplul a recurs la acest gest.

Citeste si: Cristiana, fetița de doi ani a unor români stabiliți în Anglia, a murit de gripă din cauza erorilor făcute de medicii care au îngrijit-o: ”Era lumina ochilor noștri”

„Este posibil ca însuşi copila să fi fost catalizatorul a ceea ce a dus în final la producerea tragediei, dat fiind faptul că minora devenise un impediment din a petrece timp împreună. Aceştia poartă responsabilitatea comună pentru uciderea lui Kaylee” a spus procurorul care se ocpuă de cazul micuței Kaylee.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si